Skip to content

Hupparit omalla painatuksella, kuvalla tai logolla

Pukeudu vastuullisesti ja tyylikkäästi! Valitse painomme suosittelemat laadukkaat, ekologiset ja vastuulliset hupparit omalla painatuksella, kuvalla tai logolla. Hupparimme on suunniteltu kestämään pesua ja kulutusta.

Haluatko ainutlaatuiset 3D-painatukset huppareihisi? Tyylikkäät hupparit, joissa on huippulaadukkaat 3D-painatukset, ovat meidän erikoisalaamme.

WBI waterbased ink -ekologinen painatusmenetelmämme huppareihin takaa, että painatukset ovat erittäin teräväpiirtoisia, värit toistuvat kirkkaina ja ovat miellyttävän pehmeän tuntuisia.

– löydä suosikkisi valikoimastamme!

Hupparit omalla painatuksella Swecolle

Hupparit omalla painatuksella

Tarvitsetteko yritykselle, bändille, tapahtumalle tai brändille hupparit omalla painatuksella? Saavuit juuri oikeaan paikkaan. Painamme korkealaatuiset naisten ja miesten hupparit omalla painatuksella pienissä ja suurissa painoerissä nopeasti. Olemme vastuullinen, kotimainen painotalo, jolla on yli 30 vuoden kokemus kaikista käytettävissä olevista painotekniikoista sekä painettavista tekstiileistä. Pyydä tarjous niin kerromme, mikä painomenetelmä soveltuu parhaiten juuri teidän tarpeisiinne sekä mikä on hupparin painatuksen hinta. Hinta muodostetaan tarjouspyynnön perusteella.

Laadukkaat hupparit omalla painatuksella naisille ja miehille

Mistä löytää oikeanlainen ja laadukas lasten, miesten tai naisten huppari omalla painatuksella? Kestävän lopputuloksen kannalta hupparissa on tärkeää vahva ja korkealaatuinen materiaali, painolaatu sekä mallista riippuen resorit, taskut, kestävä vetoketju sekä monet muut yksityiskohdat. Painamamme miesten ja naisten hupparit painatuksella ovat huippulaatuisia ja autamme teitä mielellämme menetelmien valinnassa sekä muissa vaatteen laatuun vaikuttavissa valinnoissa.

Teemme painatukset tarkoin valittuun mutta laajaan valikoimaan erilaisia hupparimalleja lukuisissa väreissä ja eri istuvuuksissa. Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat ja vastuullisesti valmistetut miesten, naisten, unisex ja lasten mallit, vetoketjuhupparit ja perinteiset hupparit. Tutustu suosituimpiin, laadukkaisiin ja sertifioituihin huppareihin tai kysy meiltä tarkemmin eri malleista ja painovaihtoehdoista.

Kari Haajanen
kari.haajanen@khprint.fi
GSM: 050 5174 092

Anne Haajanen
anne.haajanen@khprint.fi
GSM: 0500 716 382

JYP miesten ja naisten hupparit omalla painatuksella

KH-Printiltä saat laadukkaat hupparit painatuksella ammattitaitoisesti, parhaimmiksi todetuilla painomenetelmillä ja yli 30 vuoden kokemuksella. Olemme edelläkävijöitä uusissa painotekniikoissa ja suosimme vastuullisesti valmistettuja, ekologisia ja sertifioituja vaatteita sekä niiden painamista ekologisin painovärein. Käyttämämme WBI-painovärit ovat GOTS-sertifioituja.

Hanken hupparipainatukset
Hanken hupparipainatus, WBI-ekologinen hupparipainatus, vesiliukoisin painovärein. Huppari Neutral 063101 Mens Hoodie, vastuullisesti valmistettu orgaanininen kaikki sertifikaatit omaava huppari – tuotemerkki, klikkaa kuvaa niin pääset hupparin tuotesivulle

Hupparit omalla painatuksella – logolla, tekstillä tai kuvalla

Huppari omalla logolla, tekstillä tai kuvalla on mainio tapa markkinoida omaa toimintaa oli kyse sitten yrityksestä, bändistä tai jostain ihan muusta ja siksi haluammekin taata, että saatte korkealaatuisen lopputuloksen nopeasti ja vaivattomasti. Olemme vastuullinen painotalo, joka painaa niin yksinkertaiset kuin erikoisefektejä vaativat tilaukset asiakkaan tarpeiden ja ideoiden mukaan. Galleriastamme löydät esimerkkejä tekemistämme tuotteista. Osa gallerian painatuksista on painettu ekologisilla vesiliukoisilla painoväreillä. Tunnistat ne WBI-merkkinästä.

Tutustu tuotekuvastoihimme: Stanley/Stella, Neutral, Gildan, B&C Collection, Fruit of the Loom, Clique, Tee Jays, Craft, Helly Hansen, Projob, Continental Clothing ja Russell

Tutustu valikoimaan suosituimpia huppareitamme ja lisää tuotteita suoraan tarjouspyyntöön. Tilaa yksilölliset hupparit omalla painatuksella helposti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Painomenetelmät -hupparit omalla printillä

Monipuoliset painomenetelmämme takaavat varmasti sen, että saatte haluamanne tuotteet ja painatukset laadukkaalla painojäljellä. Lue lisää painomenetelmistämme:

Stanley/Stella Cruiser STSU822 Unisex Hoodie, vastuullisesti valmistettu orgaaninen kaikki sertifikaatit omaava huppari. Klikkaa kuvaa niin pääset hupparin tuotesivulle.

Huppari painatus hinta – Aineisto-ohjeet ja toimitus

Hupparin painatuksen hinta muodostetaan tarjouspyynnön perusteella. Tuotteiden toimitusaika on tyypillisesti yhdestä työpäivästä kahteen viikkoon. Toimitusaika riippuu tilattavan erän koosta sekä varastosaatavuudesta.

Muista mainita tarjouspyynnössä nämä asiat:

  • Kappalemäärä per painokuva
  • Painettavan paidan väri tai värit
  • Painatuksen / painatuksien sijainti (mahdollisuudet: eteen, taakse, vasen hiha, oikea hiha)
  • Painettava tuote (esim. hupparit, t-paidat, colleget, kangaskassit, sateenvarjot, jne…)
  • Haluttu toimitusaika
  • Pussitetaanko / niputetaanko t-paita
  • Tärkeää: Liitä tarjouspyyntöön esim. jpg-muodossa kuva, joka halutaan painaa. Tarvittava painovärien määrä tai käytettävä painomenetelmä arvioidaan kuvan perusteella. Matala tarkkuus riittää.

Tarkemmat aineisto-ohjeet tilauksille löydät täältä.

Hupparin painatus – me autamme teitä

Hupparin painatus meiltä on vaivatonta oli kyseessä sitten huppari omalla painatuksella kuten kuvalla, logolla tai tekstillä tai muut mainostekstiilimme. Autamme teitä tarvittaessa tuotteiden, mallien ja materiaalien valinnassa sekä autamme valitsemaan tilaukseenne parhaan painometodin. Toimitamme tilaukset nopeasti ja hupparit omalla kuvalla on käsissäsi 1 työpäivän – 2 viikon kuluessa.

Ota meihin yhteyttä, niin autamme ideoinnissa ja toiveenne mukaisten tuotteiden toteutuksessa! Painamme vaatteet itse omassa Hartolassa sijaitsevassa painotalossamme.

Groweo hupparipainatukset
Groweo hupparipainatus, WBI-ekologinen hupparipainatus, vesiliukoinen tekstiilipainatus, kuvan huppari Stanley/Stella Cruiser STSU822 Unisex Hoodie, vastuullisesti valmistettu orgaaninen kaikki sertifikaatit omaava huppari-tuotemerkki. Klikkaa kuvaa, niin pääset hupparin tuotesivulle.
KH Print logo, hupparit omalla painatuksella

Laadukkaat hupparit omalla painatuksella kestävät aikaa

Kun valitset huppareiden painatuksen ammattitaitoiselta paitapainolta, joka käyttää vain laadukkaita vaatteita ja parhaaksi todettuja, ekologisia painomenetelmiä, saat pitkäikäisiä tuotteita, jotka eivät kuormita ympäristöä.

Huppareiden painatus on yksi perinteisimmistä tavoista saada slogan, tuote, palvelu tai logo ihmisten mieleen. Mainostekstiilejä on tehty eri muodoissa aina 1700-luvulta saakka ja se on edelleen suosittu ja tehokas keino mainostaa, välittää viestiä ja luoda yhteenkuuluvuutta.

Olemme tehneet vuosien varrella painatuksia niin tapahtumille, yrityksille, urheiluseuroille kuin monille muille toimijoille.

Asiakatyytyväisyytemme on huippuluokkaa, joten olkaa yhteydessä meihin, jos huppareiden painatus tai muiden mainostekstiilien toteutus on teille ajankohtaista.

Tee tarjouspyyntö helposti

Kysy tarvittaessa lisätietoja. Avustamme mielellämme tarjouspyyntöihin liittyvissä seikoissa.