Skip to content

Kangaskassin painatus

Oheisena kangaskasseja jotka painomme on valinnut huolella painettavuuden, kestävyyden, vastuullisuuden ja ekologisuuden perusteella. 

Painamme kassit laadukkaasti, ekologisella ja vastuullisella painomenetelmällä, joka kestää käyttöä ja pesua. Valitse kestävä vaihtoehto ja säästä ympäristöä – laadukkaat kassit kestävät pitempään!

WBI waterbased Ink -ekologinen painatusmenetelmämme kasseihin takaa, että painatukset ovat erittäin teräväpiirtoisia, värit toistuvat kirkkaina ja ovat miellyttävän pehmeän tuntuisia.

– löydä suosikkisi valikoimastamme!

Elovena kangaskassin painatus, kangaskassit painatuksella, kangaskassi omalla painatuksella
Elovena kangaskassi painatus, silkkipainatus, spot process, seripainatus, kuvan kangaskassi on W101 Bag For Life 10 L puuvillakassi, 140 g/m2, erinomainen painettavuus, klikkaa kuvaa niin pääset kassin tuotesivulle

Kangaskassin painatus

Kiikarissa kangaskassin painatus yritykselle omalla logolla tai tekstillä? Meiltä saatte kangaskassit painatuksella kilpailukykyiseen hintaan, joten olet siis löytänyt juuri oikeaan osoitteeseen. Kangaskassi omalla painatuksella on mainostekstiilinä monikäyttöinen. Kangaskasseja painatuksella voidaan käyttää yrityslahjana, tapahtumissa jaettavaksi tai moneen muuhun käyttötarkoitukseen. Kangaskassien monenlaisten käyttötarkoitusten takia ne ovatkin ympäristöystävällinen tuote uudelleen käytettäessä aktiivisesti muovikassin sijaan. Teemme kangaskassien painatusta pienistä painosarjoista isompiin eriin kilpailukykyiseen hintaan. Painamme myös hupparit, t-paidat, colleget, pipot ja muut mainostekstiilit. Kysy lisää tuotteista ja painosta tarjouspyyntösivulla.

Kangaskassit omalla painatuksella

Kangaskassit painatuksella meiltä laadukkaasti ja nopeasti. Autamme teitä mielellämme painotuotteiden ideoinnissa sekä materiaalien ja painomenetelmien valinnassa. Kangaskassin painatus on saatavilla myös mm. heijastavalla painatuksella. Suosituimpia malleja kangaskasseista ovat mm. Bag for life puuvillakassi 10 L, puuvilla vetonarureppu, orgaaninen puuvillakassi 16 L ja premium puuvillakassi 10 L. Kysy lisää tuotemalleista:

Kari Haajanen
kari.haajanen@khprint.fi
GSM: 050 5174 092

Anne Haajanen
anne.haajanen@khprint.fi
GSM: 0500 716 382

Maustetytöt kangaskassin painatus - kangaskassit painatuksella ja kangaskassit omalla painatuksella
Keva DTG-kassipaino
Keva DTG-kassipainatus

Kangaskassi omalla painatuksella – logolla, tekstillä tai kuvalla

Kangaskasseihin voidaan painattaa logoja, tekstiä tai kuvaa yhdelle tai molemmille puolille. DTG-painatuksessa hintaan ei vaikuta painovärin määrä vaan painettavien elementtien koko.

Silkkipainettaessa kangaskasseja hintaan vaikuttaa painovärien määrä, ei painatuksen koko.

Painamme niin yksinkertaiset kuin erikoisefektejä vaativat tilaukset asiakastarpeen mukaan. Tekemiämme tuotteita löytyy galleriasta ja tuotekuvastoihin sekä edustamiimme brändeihin voi tutustua niille tarkoitetulla sivulla.

Tutustu tuotekuvastoomme: Stanley/Stella, Continental Clothing, Fruit of the Loom, Gildan, Clique, B&C Collection, Tee Jays, Neutral, Craft, Helly Hansen, Projob ja Russell

Kangaskassit painatuksella – painomenetelmät

Kangaskassien painatus voidaan toteuttaa kaikilla painomenetelmillämme. Kangaskassi omalla painatuksella voidaan toteuttaa mm. heijastavalla painatuksella. Lue lisää painomenetelmistämme:

Aiven Foil Hologram special-efekti kassipainatus, foliopainatus voidaan tehdä useilla eri ”peili” metalliväreillä ja sävyillä, kysy lisää foliopainatuksesta. Kassi Stanley/Stella Shopping Bag STAU762, kierrätetystä materiaalista valmistettu ekologinen kangaskassi, klikkaa kuvaa niin pääset kassin tuotesivulle.
Helix kangaskassipainatus
Helix kassipainatus, WBI-ekologinen kassipainatus, vesiliukoinen painoväri.

Kangaskassit painatuksella hinta – Aineisto-ohjeet ja toimitus

Painettujen kangaskassien toimitusaika on tyypillisesti yhdestä työpäivästä kahteen viikkoon. Toimitusaika riippuu tilattavan erän koosta sekä varastosaavatuudesta. Kangaskassien painatuksen hinta muodostetaan tarjouspyynnön perusteella.

Muista mainita tarjouspyynnössä nämä asiat:

  • Kappalemäärä per painokuva
  • Painettavan kassin väri tai värit
  • Painatuksen / painatuksien sijainti, yhdelle puolelle, molemmille puolille kangaskassia, painatuksen koko vedosta varten.
  • Painettavan kassin merkki ja malli.
  • Haluttu toimitusaika
  • Toimitustapaan liittyvät toiveet, esim jos tapahtuma jne..
  • Tärkeää: Liitä tarjouspyyntöön esim. jpg-muodossa kuva, joka halutaan painaa. Tarvittava painovärien määrä tai käytettävä painomenetelmä arvioidaan kuvan perusteella. Matala tarkkuus riittää.

Tarkemmat aineisto-ohjeet tilauksille löydät täältä.

Kangaskassin painatus – me autamme

Kangaskassien painatus meiltä on vaivatonta oli sitten kyseessä kangaskassi omalla painatuksella, kuvalla, logolla tai tekstillä tai jokin muista painettavista mainostekstiileistä. Autamme teitä tarvittaessa mallien, tuotteiden tai materiaalien valinnassa sekä valitsemaan tilaukseenne sopivan painometodin. Toimitamma tilaukset nopeasti ja kangaskassit omalla painatuksella on perillä tyypillisesti 1 työpäivän – 2 viikon kuluessa. Painotalomme sijaitsee Hartolassa. Ota yhteyttä niin autamme sinua kaikissa palveluihimme liittyvissä asioissa!

Twillkassi omalla painatuksella
Heinolan kaupunginkirjasto kangaskassi, kuvan kassi on W225 Premium Maxi Puuvillakassi 18 L, erinomainen painettavuus, paino 200 g/m2, klikkaa kuvaa niin pääset kassin tuotesivulle.
Groweo kangaskassipainatus
Groweo kassipainatus, WBI-ekologinen kassipainatus, vesiliukoinen painoväri, Stanley/Stella STAU760 kierrätetystä materiaalista valmistettu ekologinen kangaskassi, klikkaa kassinkuvaa niin pääset kassin tuotesivulle.

Kangaskassi omalla painatuksella on loistava mainostekstiili

Kangaskassi omalla painatuksella ja muiden tekstiilien painatus esimerkiksi yhtyeelle tai yritykselle on yksi perinteisimmistä tavoista saada logo, palvelu, tuote tai slogan ihmisten mieleen. Mainostekstiilejä on tehty eri muodoissa jopa 1700-luvulta saakka ja onkin edelleen yksi suosituimmista ja tehokkaimmista mainostavoista, jolla saadaan vaikutettua ihmisten mielikuviin. Asusteet määrittelevät paljonkin ihmisten persoonaa varsinkin tänä päivänä ja niiden avulla voidaan viestiä monella tapaa. Vuosien varrella olemme tehneet painatuksia tapahtumille, yrityksille, urheiluseuroille ja monille muille toimijoille. Asiakkaamme ovat olleet todella tyytyväisiä palveluihimme, joten jos kangaskassien painatus tai muiden mainostekstiilien painatus on teille ajankohtaista juuri nyt tai tulevaisuudessa niin ottakaa yhteys meihin.

Kangaskassin painatus omalla painatuksella

Kangaskassien painatus tehdään Hartolassa sijaitsevalla painotalollamme. Tyypillisesti yritykset painattavat kangaskasseja yrityksen työntekijöille tai sidosryhmille esimerkiksi messuille tai tapahtumiin jaettaviksi. Mainostekstiilejä painatetaan myös jälleenmyynti tarkoituksiin.

Tarvitseeko yrityksenne tai organisaationne kangaskasseja painatuksella tai muita painotuotteita? Siinä tapauksessa jättäkää tarjouspyyntö sille tarkoitetulla sivulla niin olemme teihin yhteydessä. Aineisto-ohjeet ja tarjouspyyntöön tarvittavat ohjeistukset löydät myös sivuiltamme omilta sivuiltaan.

Baileys kangaskassipainatus
Baileys kangaskassi painatus, silkkipainatus, spot process, seripainatus, kuvan kassi on W101 Bag For Life 10 L puuvillakassi, 140 g/m2, erinomainen painettavuus, klikkaa kuvaa niin pääset kassin tuotesivulle

Kangaskassit heijastavalla
painatuksella

Kangaskassit saat myös heijastavalla painatuksella, edullisin ja järkevin vaihtoehto kangaskasseihin on heijastava hopea, heijastava painatus voidaan tehdä myös värillisenä mutta on kalliimpi kuin perus hopea. Kuvassa musta kangaskassi on painettu heijastavalla hopealla joka on kuvattu pimeässä tilassa. Heijastava hopea kassipainatus soveltuu parhaiten tummiin värillisiin puuvillakasseihin.

Kangaskassiin voidaan painaa myös normaalilla silkkipainolla värikkäitä printtejä ja tehdä logosta vain tietyt osat heijastavalla hopealla, autamme mielellään logosi tai painokuvan suunnittelussa ja toteutuksessa.

Remedy heijastava kangaskassi painatus, WBI-ekologinen kassipainatus, vesiliukoinen painoväri, kuvan kassi on Stanley/Stella STAU760, kierrätetystä materiaalista valmistettu ekologinen kangaskassi, klikkaa kuvaa niin pääset kassin tuotesivulle.
KH Print logo

Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö puuvillakassit omalla painatuksella

Oli suunnitelmissanne sitten painettavat kangaskassit, hupparit, t-paidat, colleget, pipot tai muut painettavat tekstiilit niin vastaamme mielellämme kysymyksiinne. Vastaamme yhteydenottoihin ja tarjouspyyntöihin nopeasti.

KH-Print on kotimainen painotalo Hartolassa ja toteutamme painatukset vastuullisesti.

Kari Haajanen
kari.haajanen@khprint.fi
GSM: 050 5174 092

Anne Haajanen
anne.haajanen@khprint.fi
GSM: 0500 716 382

Tee tarjouspyyntö helposti

Kysy tarvittaessa lisätietoja. Avustamme mielellämme tarjouspyyntöihin liittyvissä seikoissa.