Skip to content
Home » Stanley/Stella AW24 tuotteet

Stanley/Stella AW24 tuotteet

Stanley/Stella Autumn Winter 24 -malliston tuotteet on julkaistu!

Uudet ulkovaatteet

Tutustu uusiin kierrätetystä polyesterista valmistettuihin, sertifioituihin ja laadukkaisiin takkeihin ja liiveihin. Katso kaikki väri- ja kokovaihtoehdot ja pyydä tarjous painatuksella tai brodeerauksella lisäämällä tuote tarjouspyyntökoriin. Voit myös lähettää avoimen tarjouspyynnön lomakkeella tai sähköpostitse.

Stanley/Stella AW24

Uudet ja päivitetyt Unisex-vaatteet

Tutustu uusiin sertifioidusta luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesteristä valmistettuihin laadukkaisiin unisex-huppareihin, collegepaitoihin, t-paitoihin ja pooloihin. Katso kaikki väri- ja kokovaihtoehdot ja pyydä tarjous painatuksella tai brodeerauksella lisäämällä tuote tarjouspyyntökoriin. Voit myös lähettää avoimen tarjouspyynnön lomakkeella tai sähköpostitse.

Stanley/Stella AW24

Uudet naisten vaatteet

Tutustu uusiin sertifioidusta luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesteristä valmistettuihin laadukkaisiin naisten huppareihin ja collegepaitoihin. Katso kaikki väri- ja kokovaihtoehdot ja pyydä tarjous painatuksella tai brodeerauksella lisäämällä tuote tarjouspyyntökoriin. Voit myös lähettää avoimen tarjouspyynnön lomakkeella tai sähköpostitse.

Tule tutustumaan mallistoon

Uusi Stanley/Stellan AW24-mallisto on nähtävissä kokonaisuudessaan KH-Printin Showroomissa
Helsingin Kruununhaassa osoitteessa Liisankatu 9.

Varaa aika Showroomiin soittamalla Karille (050 5174 092) tai lähettämällä sähköpostia.