Skip to content

Silkkipainatus

KH-Print Oy:ssä silkkipainatus – tekstiilipainatukset tehdään kahdella huippu varustellulla 14-värisellä M&R tekstiilipaino automaatilla.

Silkkipainatukset voidaan painaa 1 – 14-värillä, Waterbased Ink – vesiliukoisilla tai plastisol pohjaisilla ftalaatti vapailla painoväreillä.

Painatukset spottivärein tai Simulated Spotprocess menetelmällä.

Voidaan painaa paljon erilaisia special efektejä, 3D, 3D Wet-Look, Glitter, reflective, suede, puff, Foil, Discharge, Glow in the Dark Metallic jne..katso lisää kuvia special efekteistä galleriasta.

Myös oversize painatukset.

Alla kerromme tarkemmin eri painomenetelmistä.

Silkkipainatus
Vaatteiden painatus koneet - silkkipainatus

Silkkipainatus kompaktein värein

Silkkipainatus kompaktein värein tarkoittaa sitä että painettavassa kuvassa on kaikki painovärit selkeinä väripintoina, mahdollisesti Pantone-C määrityksin painoa varten, painettavien värien lukumäärä on laskettavissa helposti kuvasta hinnoittelua varten, tummissa tekstiileissä on laskettava pohjavalkoinen näkyvien värien lisäksi, myös näkyviin jäävä valkoinen painoväri tarvitsee pohjavalkoisen. Viereinen paita on painettu tarkoilla Pantone-määritellyillä painoväreillä.

Jaakko Laitinen & Vääräraha t-paitapaino
Jaakko Laitinen & Väärä Raha paitapainatus
Oikeutta eläimille college painatukset
Oikeutta eläimille ekologinen collegepainatus
Atomirotta t-paita
Atomirotta paitapainatus
Ekologinen painatus
WBI-ekologinen painatus
Von Herzen Brothers paitapainatus
Von Herzen Brothers t-paitapaino
Gladiator Factory paitapainatus
Gladiator Factory paitapaino
Karhu Pride ekologinen paitapaino
Karhu Pride WBI-ekologinen paitapaino
Wintersun t-paitapaino - silkkipainatus / spot process paitapainatus
Wintersun Summer silkkipainatus, katso special värierottelu galleriasta lisää tämän kaltaisia Spot Process paitapainatuksia
Hese Jäde Burger paitapaino
Hese Jäde Burger paitapainatus
R-kioski paitapaino KH-Print Oy
R-Kioski paitapainatus
Ponsse t-paita
Ponsse
Coca-Cola t-shirt
Coca-Cola Norja
Meerin Grilli t-paita
Meerin Grilli

Silkkipainatus Spot Process special värierottelu menetelmällä

Spot Process – simulated process special-värierottelu painomenetelmää käytetään kun silkkipainettava logo tai painatus on valokuvamainen, sisältää paljon värejä ja värien liukuja sävystä toiseen. Esimerkkikuvia löytyy galleriastamme pilvin pimein.

Nyrkkisääntönä voidaan pitää että painettaessa Spot Process menetelmällä tarvitaan vähintään 8 – 12 painoväriä, jotta painokuvasta tulee täydellinen. Olemme Suomessa edelläkävijä tämän tyyppisille värierotteluille ja tekstiilipainatuksille, 30 vuoden kokemuksella tuhansia värierotteluja ja tyytyväisiä asiakkaita.

Esimerkiksi oheisessa slide showssa oleva Hese Jäde Burger silkkipainatus tehtiin 11-väripainatuksena, tekstit tarkoilla Pantone väreillä ja burgerin kuva Spot Process värierotteluna, joka oli silkkipainatukselle erittäin haastava, jotta burgerista tuli aidon ja syötävän näköinen. Lopputuloksena oli tyytyväinen asiakas.

Pienissä sarjoissa teemme tämän tyyppiset painatukset DTG-painatuksena (suora tulostus tekstiiliin) kustannustehokkaasti.

3D-silkkipainatus special efekti mattapintaisena

3D-paitapainatus eli High Density-painatus on erinomainen kustannustehokkaampi vaihtoehto brodeeraukselle tai kun painatuksesta halutaan tyylikkäämpi ja normaalista paitapainatuksesta edukseen erottuvampi printti. 3D-painatuksella voidaan toistaa pienemmät ykstyiskohdat ja tekstit kuin brodeerauksella.

3D-painatus mattapintaisena on ensimmäinen versio kyseisestä menetelmästä, 3D-painoväri jää painettavan tekstiilin pintaan selkeästi koholleen, 3D-efektiä voidaan käyttää yksinään 1-väripainatuksena tai moniväripainatuksissa korostamaan jotakin osaa – painoväriä painokuvassa.

3D-painovärit ovat Pantone-C sävytettävissä, eli saat logosi juuri oikean värisenä brändisi värein.

Oheisessa Few Pounds -painatuksessa oranssit alueet on painettu 3D-painatuksena ja siniset alueet WBI-ekologisella vesiliukoisella painovärillä.

3D black to black
3D black to black
3D paitapainatus
JWB Service 3D
Wolt 3D black to black
3D black to black
Few Pounds Co college - 3D-painatus ja silkkipainatus
Few Pounds Co 3D-collegepainatus
3D-silkkipainatus t-paita Sako
Sako 3D-silkkipainatus t-paita
Ponsse 3D paitapaino - 3D-silkkipainatus t-paita
Ponsse paitapainatus
Hupparit omalla painatuksella, Sweco - 3D wetlook silkkipainatus
3D wetlook & Screen print silkkipainatus
3D-wetlook Long Drink silkkipainatus

3D-paitapainatus tekstuurilla special efekti painatus

3D-silkkipainatus voidaan pinnoittaa erilaisilla tekstuureilla, näin 3D painatuksesta saadaan monivärinen.

Oheisessa paitapainatuksessa on käytetty Gamo-textuuria 3D-painatuksen pinnassa. Asiakas sai hienosti oman brändinsä mukaisen värityksen 3D-printin pintaan. Painatus on erittäin kestävä ja pestävä.

3D-wetlook painatus

3D-painatus voidaan tehdä wetlookkina, jolloin painatuksen pinta on erittäin kiiltävä, märän näköinen ja hieman tahmea. Soveltuu erinomaisesti sävy-sävyyn tehtäviin painatuksiin. 3D-wetlook voidaan sävyttää Pantone-C määrityksin.

3D-wetlook painatus on erittäin elastinen, soveltuu esimerkiksi venyviin teknisiin vaatteisiin, esim. painamalla kuviointia teknisen salipaidan selkään saadaan täydellinen pito selälle penkkipunnerruksessa.

Wetlookkia käytetään myös erikois efektien luomiseen painokuvissa – ks. Long Drink Ice painatuksen jääpuikot.

Tee tarjouspyyntö helposti

Kysy tarvittaessa lisätietoja. Avustamme mielellämme tarjouspyyntöihin liittyvissä seikoissa.