Skip to content
T-paita paino KH-Print Oy

T-paidat painatuksella

Tarjoamme t-paidat painatuksella, joissa laadukas materiaali tuntuu mukavalta, viimeistely on huippuluokkaa, istuvuus täydellinen ja pesunkestävyys erinomainen – löydä suosikkisi valikoimastamme!

Painomme suosittelemat t-paidat tarjoavat erinomaisen painettavuuden, kestävyyden ja vastuullisuuden yhdessä paketissa.

Laatua, nopeutta ja vastuullisuutta – valitse meidät, kun haluat painattaa paitoja, jotka edustavat arvojasi!

T-paita paino Wolt 3D black to black

Laadukas, vastuullinen t-paita omalla painatuksella

Laadukas t-paita omalla painatuksella on kestävä ja kannattava valinta esimerkiksi yritykselle, seuralle, brändille tai bändille. Olemme tehneet erilaisten mainostekstiilien painatuksia jo 30 vuoden ajan ja Hartolassa tehtävä t-paitapaino takaa erinomaisen lopputuloksen myös vaativampiinkin tilauksiin.

Kokeneiden ihmisten ja huippuluokkaisen kaluston avulla toteutamme niin yksinkertaiset kuin vaativammatkin efektipainatukset. T-paitojen painatus onnistuu meiltä pienistä painosarjoista isompiin eriin kilpailukykyiseen hintaan. Teemme myös huppareiden, kangaskassien, collegejen, pipojen ja muiden mainostekstiilien painatukset. Kysy lisää tuotteista ja painosta tarjouspyyntösivulla.

T-paitojen painatus – monia erilaisia malleja

Korkealaatuiset t-paidat painatuksella osaavan ja vastuullisen kumppanin kanssa. Saatavilla kymmeniä erilaisia unisex-malleja sekä malleja miehille, naisille ja lapsille – lukuisissa eri värivaihtoehdoissa. Esimerkkejä t-paitojen malleista: Stanley/Stella Creator, Stanley/Stella Sparker, Fruit of the Loom Ringspun Premium, Fruit of the Loom Valueweight ja Gildan 5000. Kysy lisää malleista meiltä, autamme teitä mielellämme materiaalien ja painomenetelmien valinnassa.

Kari Haajanen
kari.haajanen@khprint.fi
GSM: 050 5174 092

Anne Haajanen
anne.haajanen@khprint.fi
GSM: 0500 716 382

T-paita paino Clash of Clans t-shirt

KH-Printiltä saat laadukkaat t-paidat painatuksella ammattitaitoisesti, parhaimmiksi todetuilla painomenetelmillä ja yli 30 vuoden kokemuksella. Olemme edelläkävijöitä uusissa painotekniikoissa ja suosimme vastuullisesti valmistettuja, ekologisia ja sertifioituja vaatteita sekä niiden painamista ekologisin painovärein. Käyttämämme WBI-painovärit ovat GOTS-sertifioituja.

T-paitapaino - Karhu Pride ekologinen t-paitapainatus
Karhu Pride ekologinen t-paitapainatus. WBI-vesiliukoinen paitapainatus, kirkkaat ja puhtaat painovärit, pehmeä ja miellyttävän tuntuinen paitapainatus, hyvin hengittävä ei muovinen tuntuma.

Paita omalla printillä, logolla, tekstillä tai kuvalla

T-paitoihin voidaan painattaa logoja, tekstiä tai kuvaa mm. eteen, taakse, molemmille puolille tai hihoihin. T-paitojen painatuksen hintaan ei vaikuta painovärin määrä vaan painettavien elementtien koko. Teemme niin yksinkertaiset kuin erikoisefektejä vaativat t-paidat painatuksella tarpeenne mukaan. Tekemiämme referenssejä löydät galleriastamme ja tuotekuvastoihin sekä edustamiimme brändeihin voit tutustua täällä.

Olemme Suomen ensimmäinen Stanley/Stella Official Dealer -paitapaino ja valinneet Stanley/Stellan päämerkiksemme vastuullisesti valmistetuissa vaatteissa ja tekstiileissä. 

Tutustu tuotekuvastoihin: Stanley/Stella, Neutral, Gildan, B&C Collection, Fruit of the Loom, Clique, Tee Jays, Craft, Helly Hansen, Projob, Continental Clothing ja Russell

Tutustu valikoimaan suosituimpia t-paitojamme ja lisää tuotteita suoraan tarjouspyyntöön. Tilaa yksilöllinen t-paitojen painatus omalla logolla tai kuvalla helposti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Monipuoliset painomenetelmät takaavat sen, että saatte toiveenne mukaiset t-paidat painatuksella

T-paitojen painatus voidaan toteuttaa kaikilla painomenetelmillämme juuri teidän tarpeisiinne sopivasti. Katso videoita tuotannostamme, joissa esitettynä mm. t-paitojen painatus. Lue lisää painomenetelmistämme:

T-paidat painatuksella - Hesburger, paita omalla printillä
Eppu Normaali - paita omalla printillä

T-paita painatus hinta – Aineisto-ohjeet ja toimitus

Painettujen t-paitojen toimitusaika on tyypillisesti yhdestä työpäivästä kahteen viikkoon. Toimitusaika riippuu tilattavan erän koosta sekä varastosaatavuudesta. T-paitojen painatuksen hinta muodostetaan tarjouspyynnön perusteella.

Muista mainita tarjouspyynnössä nämä asiat:

  • Kappalemäärä per painokuva
  • Painettavan paidan väri tai värit
  • Painatuksen / painatuksien sijainti (mahdollisuudet: eteen, taakse, vasen hiha, oikea hiha)
  • Painettava tuote (esim. hupparit, t-paidat, colleget, kangaskassit, sateenvarjot, jne…)
  • Haluttu toimitusaika
  • Pussitetaanko / niputetaanko t-paita
  • Tärkeää: Liitä tarjouspyyntöön esim. jpg-muodossa kuva, joka halutaan painaa. Tarvittava painovärien määrä tai käytettävä painomenetelmä arvioidaan kuvan perusteella. Matala tarkkuus riittää.

Tarkemmat aineisto-ohjeet tilauksille löydät täältä.

T-paidat painatuksella KH-Printiltä

Saat meiltä ammattitaitoisesti, laadukkaasti ja vastuullisesti toteutetut t-paidat painatuksella. Tilaus ja toimitus on vaivatonta oli sitten kyseessä t-paita omalla tekstillä, logolla, kuvalla tai jokin muista painettavista mainostekstiileistämme.

Autamme mielellämme materiaalien, tuotteiden ja mallien valinnassa. Teemme painotyön viipymättä parhaalla mahdollisella painolaadulla ammattitaitoisen henkilöstömme voimin. Toimitamme tilaukset nopeasti ja vaatteet omalla painatuksella ovat perillä tyypillisesti 1 työpäivän – 2 viikon kuluessa.

Ota yhteyttä niin autamme sinua kaikissa t-paitojen painatukseen ja muihin palveluihimme liittyvissä asioissa!

Angry Birds t-paita - t-paidat painatuksella KH-Print
Klamydia bussi t-paidan painatus

Kun tilaat laadukkaat t-paidat painatuksella, ne kestävät aikaa

Valitsemalla t-paitojen painatus ammattitaitoiselta paitapainolta, joka käyttää vain laadukkaita vaatteita ja parhaaksi todettuja, ekologisia painomenetelmiä, saat pitkäikäisiä tuotteita, jotka eivät kuormita ympäristöä.

T-paitojen painatus on yksi perinteisimmistä tavoista saada slogan, tuote, palvelu tai logo ihmisten mieleen. Mainostekstiilejä on tehty eri muodoissa aina 1700-luvulta saakka ja se on edelleen suosittu ja tehokas keino mainostaa, välittää viestiä ja luoda yhteenkuuluvuutta.

Asusteiden avulla voidaan viestiä monella tapaa ja siksi monet yritykset luottavat edelleen omiin painettuihin tekstiileihin. Vuosien varrella olemme tehneet painatuksia tapahtumille, yrityksille, urheiluseuroille ja monille muille toimijoille.

Asiakatyytyväisyytemme on huippuluokkaa, joten jos t-paitojen painatus tai muiden vaatteiden painatus on teille ajankohtaista juuri nyt tai tulevaisuudessa, ottakaa yhteys meihin.

Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö

Oli suunnitelmissanne sitten painettavat kangaskassit, hupparit, t-paidat, colleget, pipot tai muut painettavat tekstiilit niin vastaamme mielellämme kysymyksiinne. Vastaamme yhteydenottoihin ja tarjouspyyntöihin nopeasti.

KH-Print on kotimainen painotalo Hartolassa ja toteutamme painatukset vastuullisesti.

Kari Haajanen
kari.haajanen@khprint.fi
GSM: 050 5174 092

Anne Haajanen
anne.haajanen@khprint.fi
GSM: 0500 716 382

KH Print logo - t-paidat painatuksella

Tee tarjouspyyntö helposti

Kysy tarvittaessa lisätietoja. Avustamme mielellämme tarjouspyyntöihin liittyvissä seikoissa.