Skip to content
Home » Stanley/Stella x KH-Print infoa

Stanley/Stella x KH-Print infoa

Stanley/Stella on belgialainen, vuonna 2012 perustettu vaatevalmistaja, joka on vannoutunut muuttamaan tekstiilialaa pysyvästi paremmaksi. KH-Print jakaa Stanley/Stellan kanssa samat arvot muuttamalla myös tekstiilien painamisen vastuulliseksi ja ekologiseksi ensimmäisenä paitapainona Suomessa.

StanleyStella kuva

KH-Print Oy on Suomen ensimmäinen Stanley/Stella Official Dealer -paitapaino

KH-Printillä on yli 30 vuoden (est.1992) kokemus painatuksista ja vaatteista ja olemme valinneet Stanley/Stellan päämerkiksemme vastuullisesti valmistetuissa vaateissa ja tekstiileissä. Stanley/Stellan tuotteita olemme painaneet jo vuodesta 2014 alkaen.

Vuosien testauksien jälkeen olemme todenneet, että Stanley/Stella vaatteisiin tulee paras mahdollinen painojälki, tuotteet ovat erittäin sileitä sekä laadukkaita ja se näkyy myös painojäljessä. Stanley/Stella tekstiileihin soveltuu hyvin kaikki käyttämämme painomenetelmät.

Olemme Suomessa edelläkävijä WBI Water Based Ink -seripainatuksissa ja WBI-painovärit, joita käytämme ovat GOTS sertifioituja kuten Stanley/Stella tekstiilit.

Viimeistelemällä Stanley/Stella vaatteet KH-Printin ainutlaatuisilla ja vastuullisilla painomenetelmillä saat tuotteet joiden vastuullisuudesta ja sertifioinneista voit olla 100 % varma.

Yli 30 vuoden kokemuksemme perusteella valitsemme aina painoaiheelle parhaan painomenetelmän, joka on vastuullinen sekä ympäristöystävällinen ja kestää käyttöä pesukerrasta toiseen.

Vastuullisesti valmistettuihin vaatteisiin emme koskaan suosittele DTF-siirtokuva merkkausta.

Tämän päivän villitys ovat DTF-siirtokuvat, joiden tuottaminen onnistuu helposti ja edullisesti missä tahansa tuotantotilassa. DTF-siirtokuvien markkinoille tulo on aiheuttanut sen, että kaikki tulostimen omistavat ovat olevinaan paitapainoja, vaikka siirtokuvamerkkauksella ei ole mitään tekemistä paitojen painamisen kanssa. DTF-menetelmällä saadaan kyllä edullinen merkkaus, mutta DTF-tulostinvärit eivät ole GOTS-sertifioituja.

DTF-siirtokuva merkkauksessa syntyy jätemuovia aina painokuvan kokoinen muovinpala / painokerta.

Esim. jos lämpösiirretään 100 kpl A4 kuvaa, muovijätettä tulee 100 A4 arkkia, mikä ei ole mielestämme ekologista eikä vastuullista.

DTF-siirtokuvan pesunkestävyys seripainatukseen verrattuna on huono – näin ollen laadukkaan, vastuullisesti valmistetun tuotteen käyttöikä lyhenee eikä se ei sovi arvoihimme.

DTF-siirtokuva merkkauksessa mustesuihkutulostimella muovikalvolle tulostettu muste jauhotetaan liimalla, joka lämpökäsitellään. Valmis siirtokuva ”liimataan” lämpöprässillä tuotteeseen kiinni. Vastuullisessa seripainossa oikea painoväri painetaan kankaan kuituihin, joten voidaan vain arvata kumpi on kestävämpi ja laadukkaamman oloinen.

Vaatevalmistajana Stanley/Stella on äärimmäisen vastuullinen mutta samalla muodikas.

Stanley/Stellan tuotevalikoima on laaja ja siksi mallistosta on helppo löytää vastuulliset vaatteet aikuisista nuorisoon sekä lapsista vauvoihin.

Tervetuloa Showroomiimme

Stanley/Stella Official Dealer Showroom Liisankatu 9, Kruununhaka Helsinki, siellä voit tutustua koko Stanley/Stella mallistoon sekä upeisiin painomalleihimme.

KH-Printiltä saat kaikki Stanley/Stellan tuotteet vastuullisesti painettuina tai brodeerattuina.

Sovi aika niin nähdään Krunikassa ja ideoidaan yhdessä.

GOTS-sertifioinnista

Kaikki Stanley/Stella tuotteet ovat GOTS-sertifioituja.

Global Organic Textile Standard (GOTS) on johtava maailmanlaajuinen standardi orgaanisten kuitujen valmistuksessa. Se on sekä ekologisten että sosiaalisten kriteerien perusteella tiukin luomupuuvillan sertifikaatti.

Se takaa, että puuvilla on luonnonmukaisesti viljelty ilman geneettisesti muunnettuja siemeniä tai vaarallisia kemikaaleja. Se varmistaa myös jäljitettävyyden raaka-aineen sadonkorjuun jälkeen loppuasiakkaalle, mukaan lukien kauppatodistukset tuotannon jokaisessa vaiheessa.

FAIR WEAR -sertifioinnista

Fair Wear Foundation (FWF) on itsenäinen organisaatio, joka tekee yhteistyötä vaatemerkkien, vaatetyöntekijöiden ja tekstiiliteollisuuden vaikuttajien kanssa parantaakseen työoloja vaatetehtaissa. FWF suorittaa auditointeja kumppanitehtaissamme säännöllisesti ja laatii tarvittaessa korjaavia toimintasuunnitelmia (CAP) varmistaakseen työntekijöiden oikeudet ja turvallisen, arvokkaan ja asianmukaisesti palkatun työn. Stanley/Stella on ollut FWF:n jäsen vuodesta 2012. Fair Wear ov GOTS sertifikaatin tapaan yksi maailman tunnetuimmista vastuullisuussertifikaateista tekstiilialalla.

Stanley/Stellan ja KH-Printin periaatteita

IHMISET

Sitoutuminen yhteisöön

Kaikki on ihmisistä kiinni. Se on olemuksemme. Toimittajistamme ja jälleenmyyjistämme työntekijöihimme ja asiakkaisiimme varmistamme, että kaikki tuntevat olonsa kuultuiksi ja heitä kohdellaan kunnioittavasti ja arvokkaasti. Pyrimme aktiivisesti luomaan ekosysteemin, joka tuntuu positiiviselta ja voimaantuneelta.

KESTÄVÄ KEHITYS

Positiivisen muutoksen puolustaminen

Kestävä kehitys on liiketoimintakulttuurimme ytimessä. Olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan luomis- ja toimintatapaamme puuvillakentästä kokoelmaan, miten käsittelemme jätettämme. Toimimme aina avoimesti ihmisten, planeettamme ja yhteiskunnan kannalta.

INNOVAATIO

Hyväksymällä tie eteenpäin

Meitä ohjaavat innovaatiot ja yrittäjähenkemme. Uskomme, että oikeiden kumppanien valinta vahvistaa innovaatioita. Olemme aina kokeilemassa parantaaksemme tuotteitamme, digitaalisia palvelujamme ja koko toimitusketjuamme.

ERINOMAISUUS

Inspiroiva kunnianhimo Sinulle, kuten meille, jokainen yksityiskohta on tärkeä. Emme tee kompromisseja huippuosaamisen saavuttamisessa. Kaikilla liiketoimintamme osa-alueilla pyrimme ylittämään omat tuloksemme. Tuotemallistomme ja toimintamme tulee aina nostaa tasoa ja muuttaa käsitystä tekstiiliteollisuudesta. Painomenetelmissä haluamme tarjota uusia ideoita, vastuullisuutta sekä vain parasta laatua.