Skip to content

Heijastavat painatukset

BadName heijastavapainatus pipoon
Heijastava painatus pipoon
Heijastava painatus pipoon
TaTa värillinen heijastava painatus sävy-sävyyn

Heijastava painatus pipoon, hopealla tai värillisenä.

Heijastavat pipopainatukset ovat hyvin suosittuja, heijastava merkkaus pipossa lisää turvallisuutta ja saa logollesi tai painatuksellesi uuden upean ilmeen, heijastava painatus voidaan tehdä perinteisesti hopealla, värillisenä, monivärisenä tai hologrammi heijastavana painatuksena.

Kannattaa kysyä eri vaihtoehdoista logosi totetuttamiseksi heijastavana, opastamme ja suunnittelemme mielellään logollesi parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Sävy-sävyyn tehty heijastava printti on erittäin tyylikäs toteutus jos ei haluta logon hyppäävän liiaksi esille pipoa käytettäessä.

Heijastava painatus työvaatteisiin ja takkeihin.

Heijastava painatus työvaatteisiin ja ulkoilutakkeihin tehdään joko muotoon leikatulla heijastavalla materiaalilla tai silkkipainetulla siirtokuvalla jotka lämpösiirretään siirtokuva prässillä kiinni tuotteeseen. KH-Print tuo maahan itse suoraan tehtaalta silkkipainettavan heijastavansiirtokalvon. Omalla maahantuonnilla saamme aina ensimmäisenä testiin ja tuotantoon uusimmat tekniikat ja uutuus tuotteet.

Kauttamme saat työvaatteet ja vapaa-ajan asusteet ks. TUOTEKUVASTOT

Pipot heijastavalla painatuksella, pyydä tarjous heijastavalla painatuksella kassit, laukut, reput, takit, työasut, hupparit, t-paidat, hanskat jne.

Heijastavan painatuksen painomenetelmät:

  1. Heijastava painatus voidaan tehdä suorapainamalla silkillä, joka on edullisin tapa. Heijastava hopea tai musta on parhaiten heijastava väri tällä menetelmällä pienet yksityiskohdat saadaan hyvin toistettua. Painatuksen koko vaikuttaa hintaan vähäisesti.
  2. Painamalla logo ensin silkillä heijastavalle siirtokalvolle, joka kuivatuksen jälkeen lämpösiirretään painettavaan tuotteeseen lämpöprässillä. Hinnoitteluun vaikuttaa painettavan logon koko ja värien määrä. Tällä menetelmällä voidaan painaa pieniäkin yksityiskohtia, joita leikattavalla materiaalilla ei pystytä tekemään. Tällä menetelmällä tehdään värilliset, heijastavat ja moniväriset heijastavat printit.
  3. Muotoonleikkaamalla logo tarraleikkurilla heijastavasta lämpösiirtomateriaalista, sen jälkeen logo lämpösiirretään painettavaan tuotteeseen lämpöprässillä. Hinnoitteluun vaikuttaa logon koko. Pienet yksityiskohdat vaikeita toteuttaa. Käytetään yleensä työasuissa selkeiden isompien logojen merkkaukseen.

Heijastavat painatukset kangaskasseihin, laukuihin, reppuihin

Kangaskasseihin logot heijastavana kannattaa tehdä perinteisellä hopealla joka on edullisin tapa painaa kangaskassi heijastavalla merkkauksella. Silkkipainetulla siirtokalvolla tai muotoonleikatusta heijastavasta materiaalista tehtynä kannattaa tehdä vain hyvin pienet sarjat

Remedy totebag heijastava kassipainatus
Remedy Games heijastava kangaskassipainatus, WBI-ekologinen kassipainatus, vesiliukoinen painoväri, Stanley/Stella STAU760 kierrätetystä materiaalista valmistettu ekologinen kangaskassi, klikkaa kassinkuvaa niin pääset kassin tuotesivulle.

Tee tarjouspyyntö helposti

Kysy tarvittaessa lisätietoja. Avustamme mielellämme tarjouspyyntöihin liittyvissä seikoissa.