Skip to content

Collegepaidat painatuksella

Pukeudu vastuullisesti ja tyylikkäästi! Valitse painomme suosittelemat laadukkaat, ekologiset ja vastuulliset colleget, jotka ovat suunniteltu kestämään pesua ja kulutusta.

Haluatko ainutlaatuiset 3D-painatukset huppareihisi?Tyylikkäät colleget, joissa on huippulaadukkaat 3D-painatukset, ovat meidän erikoisalaamme.

WBI waterbased Ink -ekologinen painatusmenetelmämme collegeihin takaa, että painatukset ovat erittäin teräväpiirtoisia, värit toistuvat kirkkaina ja ovat miellyttävän pehmeän tuntuisia.

– löydä suosikkisi valikoimastamme!

Collegepaita painatuksella, collegepaidat painatus
3D-paitapainatus, Black to black special efekti, hyvä vaihtoehto brodeerauksen tilalle jos logomerkkaus suuri kokoinen, kysy lisää toteutus mahdollisuuksista. Kuvan college Stanley/Stella STSU823 Changer, ekologinen, eettisesti valmistettu, yksi parhaista collegepaidoista, klikkaa kuvaa niin pääset collegen tuotesivulle.

Collegepaidat painatuksella KH-Printiltä

Etsinnässä collegepaidat painatuksella yrityksellenne tai organisaatiollenne? Collegepaidat painatuksella on oiva mainostapa ja laadukkaiden materiaalien sekä ensiluokkaisen painon avulla saadaan tyylikäs lopputulos. Meillä on käyttämistämme painotekniikoista ja painettavista tekstiileistä 30 vuoden kokemus. Collegepaitojen painatus toteutetaan osaavan henkilöstömme ja huippuluokan kalustomme avulla ja teemme tilaukset pienistä painosarjoista aina isompiin eriin kilpailukykyiseen hintaan. Painamme myös hupparit, t-paidat, kangaskassit, pipot ja muut mainostekstiilit. Kysy lisää tuotteista ja painosta tarjouspyyntösivulla.

Ekologiset Collegepaidat painatuksella kymmenistä eri vaihtoehdoista

Painettavien collegepaitojen valikoimastamme löytyy unisex-malleja sekä malleja miehille, naisille ja lapsille. Ekologisiin paitoihin käytämme ekologista painomenetelmää, WBI water based Ink. Esimerkkejä edustamiemme tuotemerkkien suosituimmista malleista:

Ota yhteyttä. Autamme teitä mielellämme mallien ja collegepaitojen painatukseen liittyvissä asioissa.

Kari Haajanen
kari.haajanen@khprint.fi
GSM: 050 5174 092

Anne Haajanen
anne.haajanen@khprint.fi
GSM: 0500 716 382

Few Pounds Co college, collegepaidat painatuksella
Few Pounds Co 3D print, 3D-painatuksen ja normaalin silkkipainatuksen yhdistemä, yliopisto- ja koulupaitojen suosikki painomenetelmä. Kuvan college Stanley/Stella STSU823 Changer, ekologinen, eettisesti valmistettu, yksi parhaista collegepaidoista, klikkaa kuvaa niin pääset collegen tuotesivulle.

Few Pounds Co college, collegepaidat painatuksella
Few Pounds Co 3D print

Collegepaidat painatus – logolla, tekstillä tai kuvalla

Collegepaitoihin voidaan painaa logoja, tekstiä tai kuvaa collegepaidan etu- ja takapuolelle sekä hihoihin. Hihaan voidaan painaa luettavaa tekstiä tai kuviota olkapäästä ranteeseen asti. Painettavien tekstiilien hintaan ei vaikuta painovärin määrä vaan painettavien elementtien koko. Painamme niin yksinkertaiset kuin erikoisefektejä vaativat tilaukset asiakastarpeen mukaan. Tekemiämme tuotteita löytyy galleriasta ja tuotekuvastoihin sekä edustamiimme brändeihin voi tutustua niille tarkoitetulla sivulla.

Tutustu tuotekuvastoihin: Stanley/Stella, Continental Clothing, Fruit of the Loom, Gildan, Clique, B&C Collection, Tee Jays, Neutral, Craft, Helly Hansen, Projob ja Russell

Collepaidat omalla painatuksella

Collegepaitojen painatus voidaan toteuttaa kaikilla menetelmillämme tarpeisiinne sopivaksi. Lue lisää painomenetelmistämme:

Tree Hugger collegepaitapainatus
Metsä Tree Hugger collegepainatus, WBI-ekologinen collegepainatus, Stanley/Stella Changer college, ekologinen, eettisesti valmistettu, yksi parhaista collegepaidoista, klikkaa kuvaa niin pääset collegen tuotesivulle.
Oikeutta eläimille college painatukset
Oikeutta eläimille ekologinen collegepainatus, WBI-ekologinen collegepainatus, Stanley/Stella STSU823 Changer college, ekologinen, eettisesti valmistettu, yksi parhaista collegepaidoista, klikkaa kuvaa niin pääset collegen tuotesivulle.

Collegepaidat painatus hinta – Aineisto-ohjeet ja toimitus

Tuotteiden toimitusaika on tyypillisesti yhdestä työpäivästä kahteen viikkoon. Toimitusaika riippuu tilattavan erän koosta sekä varastosaavatuudesta. Collegepaitojen painatuksen hinta muodostetaan tarjouspyynnön perusteella.

Muista mainita tarjouspyynnössä nämä asiat:

  • Kappalemäärä per painokuva
  • Painettavan paidan väri tai värit
  • Painatuksen / painatuksien sijainti (mahdollisuudet: eteen, taakse, vasen hiha, oikea hiha)
  • Painettava tuote (esim. hupparit, t-paidat, colleget, kangaskassit, sateenvarjot, jne…)
  • Haluttu toimitusaika
  • Pussitetaanko / niputetaanko t-paita
  • Tärkeää: Liitä tarjouspyyntöön esim. jpg-muodossa kuva, joka halutaan painaa. Tarvittava painovärien määrä tai käytettävä painomenetelmä arvioidaan kuvan perusteella. Matala tarkkuus riittää.

Tarkemmat aineisto-ohjeet tilauksille löydät täältä.

Collegepaidat painatuksella – autamme teitä

Collegepaidat painatuksella KH-Printiltä on vaivatonta. Autamme teitä tuotteiden, mallien ja materiaalien valinnassa tarvittaessa. Toimitamme painatetut collegepaidat ja muut tuottee nopealla toimitusajalla, tyypillisesti 1 työpäivä – 2 viikon kuluessa.

Painatetut collegepaidat ovat loistava mainostekstiili ja painatetut tuotteet ovatkin yksi perinteisimmistä tavoista markkinoida ja tavoittaa uusia ostajia. Mainostekstiilejä on tehty jo satoja vuosia ja ne ovatkin edelleen yksi suosituimmista tavoista saada brändit ihmisten tietoisuuteen. Olemme tehneet 30 vuoden aikana painatuksia lähes kaikille mahdollisislle toimialoille, joihin kuuluvat mm. erilaiset tapahtumat, yritykset, urheiluseurat ja bändit. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa, joten jos teillä on mielen päällä toteuttaa mainostekstiileitä niin jättäkää tarjouspyyntö tai kysykää lisää meiltä.

KH Print logo

Tee tarjouspyyntö helposti

Kysy tarvittaessa lisätietoja. Avustamme mielellämme tarjouspyyntöihin liittyvissä seikoissa.