Skip to content

Collegepaidat painatuksella

Pukeudu vastuullisesti ja tyylikkäästi! Valitse painomme suosittelemat laadukkaat, ekologiset ja vastuulliset collegepaidat painatuksella. Valikoimamme paidat on suunniteltu kestämään pesua ja kulutusta.

Haluatko ainutlaatuiset 3D-painatukset paitaasi? Tyylikkäät colleget, joissa on huippulaadukkaat 3D-painatukset, ovat meidän erikoisalaamme.

WBI waterbased Ink -ekologinen painatusmenetelmämme collegeihin takaa, että painatukset ovat erittäin teräväpiirtoisia, värit toistuvat kirkkaina ja ovat miellyttävän pehmeän tuntuisia.

– löydä suosikkisi valikoimastamme!

Collegepaita painatuksella, collegepaidat painatus
3D-paitapainatus, Black to black special efekti – hyvä vaihtoehto brodeerauksen tilalle. Jos logomerkkaus on suurikokoinen, kysy lisää toteutusmahdollisuuksista. Kuvan college on Stanley/Stella STSU823 Changer, ekologinen, eettisesti valmistettu, yksi parhaista collegepaidoista. Klikkaa kuvaa niin pääset collegen tuotesivulle.

Collegepaidat painatuksella KH-Printiltä

Etsinnässä collegepaidat painatuksella yrityksellenne tai organisaatiollenne? Collegepaidat painatuksella on oiva tapa mainostaa, vahvistaa brändiä, luoda yhteenkuuluvuutta tai välittää viestiä.

Tyylikäs ja kestävä lopputulos saadaan aikaan laadukkaiden materiaalien sekä ensiluokkaisen painon avulla. Meillä KH-Printissä on yli 30 vuoden kokemus eri painotekniikoista ja painettavista tekstiileistä ja olemme edelläkävijöitä uusien menetelmien haltuunotossa. Collegepaitojen painatus toteutetaan osaavan henkilöstömme ja huippuluokan kalustomme avulla ja teemme tilaukset pienistä painosarjoista aina isompiin eriin kilpailukykyiseen hintaan. Painamme myös hupparit, t-paidat, kangaskassit, pipot ja muut mainostekstiilit. Tutustu suosituimpiin tuotteisiimme tai kysy meiltä lisää.

Ekologiset collegepaidat painatuksella kymmenistä eri vaihtoehdoista

Painettavien collegepaitojen valikoimastamme löytyy unisex-malleja sekä malleja miehille, naisille ja lapsille useissa eri istuvuuksissa sekä herkullisissa värivaihtoehdoissa. Ekologisiin paitoihin käytämme ekologista painomenetelmää, WBI water based Ink. Esimerkkejä edustamiemme tuotemerkkien suosituimmista malleista:

Ota yhteyttä, niin autamme teitä mielellämme mallien valintaan ja collegepaitojen painatukseen liittyvissä asioissa!

Kari Haajanen
kari.haajanen@khprint.fi
GSM: 050 5174 092

Anne Haajanen
anne.haajanen@khprint.fi
GSM: 0500 716 382

Few Pounds Co college, collegepaidat painatuksella
Few Pounds Co 3D print, 3D-painatuksen ja normaalin silkkipainatuksen yhdistemä, yliopisto- ja koulupaitojen suosikki painomenetelmä. Kuvan college on Stanley/Stella STSU823 Changer, ekologinen, eettisesti valmistettu, yksi parhaista collegepaidoista. Klikkaa kuvaa niin pääset collegen tuotesivulle.
Few Pounds Co college, collegepaidat painatuksella
Few Pounds Co 3D print

Collegepaidat painatus – logolla, tekstillä tai kuvalla

Collegepaitoihin voidaan painaa logoja, tekstiä tai kuvaa collegepaidan etu- ja takapuolelle sekä hihoihin. Hihaan voidaan painaa luettavaa tekstiä tai kuviota olkapäästä ranteeseen asti. Painettavien tekstiilien hintaan ei vaikuta painovärin määrä vaan painettavien elementtien koko. Painamme niin yksinkertaiset kuin erikoisefektejä vaativat tilaukset asiakastarpeen mukaan. Tekemiämme tuotteita löytyy galleriasta ja tuotekuvastoihin sekä edustamiimme brändeihin voi tutustua niille tarkoitetulla sivulla.

Tutustu tuotekuvastoihin: Stanley/Stella, Continental Clothing, Fruit of the Loom, Gildan, Clique, B&C Collection, Tee Jays, Neutral, Craft, Helly Hansen, Projob ja Russell

Tutustu valikoimaan suosituimpia collegepaitojamme ja lisää tuotteita suoraan tarjouspyyntöön. Tilaa yksilölliset collegepaidat painatuksella helposti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Collepaidat omalla painatuksella

Collegepaitojen painatus voidaan toteuttaa kaikilla menetelmillämme tarpeisiinne sopivaksi. Lue lisää painomenetelmistämme:

Tree Hugger collegepaitapainatus
Metsä Tree Hugger collegepainatus, WBI-ekologinen collegepainatus, Stanley/Stella Changer college, ekologinen, eettisesti valmistettu, yksi parhaista collegepaidoista. Klikkaa kuvaa niin pääset collegen tuotesivulle.
Oikeutta eläimille college painatukset
Oikeutta eläimille ekologinen collegepainatus, WBI-ekologinen collegepainatus. Stanley/Stella STSU823 Changer -college, ekologinen, eettisesti valmistettu, yksi parhaista collegepaidoista. Klikkaa kuvaa niin pääset collegen tuotesivulle.

Collegepaidat painatus hinta – aineisto-ohjeet ja toimitus

Tuotteiden toimitusaika on tyypillisesti yhdestä työpäivästä kahteen viikkoon. Toimitusaika riippuu tilattavan erän koosta sekä varastosaavatuudesta. Collegepaitojen painatuksen hinta muodostetaan tarjouspyynnön perusteella.

Muista mainita tarjouspyynnössä nämä asiat:

  • Kappalemäärä per painokuva
  • Painettavan paidan väri tai värit
  • Painatuksen / painatuksien sijainti (mahdollisuudet: eteen, taakse, vasen hiha, oikea hiha)
  • Painettava tuote (esim. hupparit, t-paidat, colleget, kangaskassit, sateenvarjot, jne…)
  • Haluttu toimitusaika
  • Pussitetaanko / niputetaanko t-paita
  • Tärkeää: Liitä tarjouspyyntöön esim. jpg-muodossa kuva, joka halutaan painaa. Tarvittava painovärien määrä tai käytettävä painomenetelmä arvioidaan kuvan perusteella. Matala tarkkuus riittää.

Tarkemmat aineisto-ohjeet tilauksille löydät täältä.

Laadukkaat collegepaidat painatuksella – autamme teitä

KH-Printiltä saat vaivattomasti laadukkaat collegepaidat painatuksella. Autamme teitä tuotteiden, mallien ja materiaalien valinnassa tarvittaessa. Toimitamme painetut collegepaidat ja muut tuotteet nopealla toimitusajalla, tyypillisesti 1 työpäivä – 2 viikon kuluessa.

Painetut collegepaidat ovat yksi perinteisimmistä tavoista saada slogan, tuote, palvelu tai logo ihmisten mieleen. Mainostekstiilejä on tehty eri muodoissa jo satoja vuosia ja ne ovat edelleen suosittu ja tehokas tapa saada brändi ihmisten tietoisuuteen.

Olemme tehneet 30 vuoden aikana painatuksia lähes kaikille mahdollisille toimialoille, joihin kuuluvat mm. erilaiset tapahtumat, yritykset, urheiluseurat ja bändit. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa, joten jos teillä on mielen päällä toteuttaa mainostekstiileitä niin jättäkää tarjouspyyntö tai kysykää lisää meiltä.

KH Print logo

Tee tarjouspyyntö helposti

Kysy tarvittaessa lisätietoja. Avustamme mielellämme tarjouspyyntöihin liittyvissä seikoissa.