Skip to content

Stanley/Stella Puffer Gilet toppaliivi

100% kierrätyspolyesterista valmistettu trendikäs mutta laadukas, ekologinen, kestävä ja lämmin unisex toppaliivi, joka pitää lämpimänä jopa -15 asteessa. Liivin valmistukseen on uusiokäytetty muovipulloja. Se on taattua Stanley/Stellan sertifioitua laatua, mikä tarkoittaa että sen valmistuksessa on huolehdittu paitsi ekologisuudesta myös työ- ja tuotanto-olosuhteiden vastuullisuudesta. Liivin pinta sopii hyvin esimerkiksi logon tai muiden tekstien tai kuvien painatuksiin. Kuvassa on liivit värissä French Navy.

Pyydä tarjous painatuksella lisäämällä tuote tarjouspyyntölistalle.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Vastuullisesti valmistettu, laadukas ja ekologinen unisex-toppaliivi.

  • Innovatiivinen täytemateriaali pitää lämpimänä jopa -15 asteessa
  • Fluoriinivapaa vettä hylkivä pinta
  • 100 % kierrätysmateriaaleista valmistettu (muovipulloista valmistettu polyester)
    • päällinen: tavallinen kudos, 100% kierrätetty polyester, 75 GSM
    • täyte: 100% kierrätetty polyester
    • vuori: tafti, 100% kierrätetty polyester
  • Medium fit -malli
  • Koot XXS-3XL
  • 3 värivaihtoehtoa
  • Ihanteellinen pinta painatuksille

Kokotaulukko

Koko Leveys (a) Pituus (b)
XXS 53 cm 60 cm
XS 55 cm 63 cm
S 57 cm 67 cm
M 61 cm 70 cm
L 64 cm 72 cm
XL 67 cm 74,5 cm
2XL 71 cm 76,5 cm
3XL 75 cm 78,5 cm

Sertifikaatit

Global Recycled Standard

Global Recycled Standard (GRS) on tuotestandardi, jolla seurataan ja varmistetaan kierrätettyjen materiaalien sisältö lopputuotteessa. Standardi käsittää koko tuotantoketjun aina tuotannosta ja valmistuksesta pakkaukseen, kaupankäyntiin ja jakeluun. Se ottaa kantaa mm. jäljitettävyyteen, ympäristöystävällisyyteen, inhimillisiin olosuhteisiin ja vaatimuksiin ja kemikaaliseen sisältöön.

OEKO-TEX®

OEKO-TEXin STANDARD 100 on yksi maailman tunnetuimpia merkkejä, joka varmistaa, että tekstiilit on testattu haitallisten aineiden varalta ja ne ovat turvallisia ihmisen käytettäväksi. Oeko Tex 100 -tuotteessa ei saa olla haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

PETA – People for the Ethical Treatment of Animals

PETA valvoo eläinten oikeuksia. Vaatteessa PETA-sertifikaatti tarkoittaa sitä, että vaatteen ja sen raaka-aineiden valmistusta varten ei tehdä eläinkokeita tai käytetä mitään eläinperäistä. PETA on sertifioinut kaikki Stanley/Stellan vaatteet 100 % vegaanisiksi.

Fair Wear

Fair Wear Foundation keskittyy työolojen valvomiseen vaateteollisuuden koko tuotantoprosessissa. Yhdistyksen tavoite on muun muassa estää pakkotyön ja lapsityövoiman käyttö sekä taata turvalliset ja vakaat työolosuhteet, kohtuullinen palkka ja kohtuulliset työajat kaikille työntekijöille.