Skip to content

Neutral Unisex Regular t-paita

Laadukas, vastuullisesti valmistettu orgaaninen t-paita. Väljä mitoitus, joka sopii sekä miehille että naisille. Pehmeä, kevyt materiaali. Kuvassa paita värissä Ash Grey.

Pyydä tarjous painatuksella lisäämällä tuote tarjouspyyntölistaan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Vastuullisesti valmistettu, malliltaan väljä t-paita sekä miehille että naisille. Pehmeä, kevyt materiaali. Kuvassa paita värissä Ash Grey.

  • Unisex-malli, väljä mitoitus
  • Koot XS–5XL (4-5XL vain musta ja valkoinen)
  • Materiaali 100% orgaaninen puuvilla, 155 g/m2
  • 30 värivaihtoehtoa
  • Sileäpintainen mainio painopohja
  • Soveltuu silkkipainoon ja DTG-painoon
  • Painetaan ekologisin WBI Waterbased Ink -painovärein, joilla saadaan upea painojälki ja miellyttävä tuntuma

Pyydä tarjous painatuksella lisäämällä tuote tarjouspyyntölistaan.

Kokotaulukko

Koko Leveys (a) Pituus (b)
XS 50 cm 68 cm
S 53 cm 70 cm
M 55 cm 72 cm
L 58 cm 74 cm
XL 60 cm 76 cm
2XL 63 cm 78 cm
3XL 65 cm 80 cm
4XL 68 cm 82 cm
5XL 70 cm 84 cm

Sertifikaatit

GOTS – Global Organic Textile Standard

GOTS on maailman tunnetuin tekstiilien käsittelyn standardi, joka kattaa niin tekstiilien käsittelyn, valmistuksen kuin kauppaamisen. GOTS-sertifikaatti takaa, että puuvilla kasvatetaan luonnonmukaisesti ilman GMO-siemeniä. Se takaa myös, että viljelijät ja muut työntekijät voivat työskennellä turvallisesti ilman haitallisia kemiallisia aineita missään tuotantoketjun vaiheessa. GOTS-merkityillä vaatteilla materiaalien alkuperä on jäljitettävissä.

EU Ecolabel – EU-ympäristömerkki

EU-ympäristömerkki varmistaa, että tuotteet ovat valmistettu niin, että siitä on mahdollisimman vähän haittaa ympäristölle. Kyseessä on EU:n virallinen merkki ympäristöystävällisemmille tuotteille. Kyseisten tuotteiden pitää täyttää tiukat vaatimukset, jotka koskevat tuotteesta tai palvelusta aiheutuvia ympäristövaikutuksia ja myös tuotteen toimivuutta ja turvallisuutta käyttäjälle.

Fairtrade – Reilu kauppa

Reilun kaupan sertifikaatti takaa, että tuottajamaissa ja läpi tuotantoketjun huomioidaan työntekijöiden ja ympäristön hyvinvointi. Reilun kauppa varmistaa esimerkiksi sen, että tuottajille maksetaan takuuhinta, kauppasuhteet ovat läpinäkyviä, työntekijöillä on työsopimukset ja oikeus järjestäytymiseen, lapsityövoimaa, pakkotyötä tai muita syrjiviä käytäntöjä ei hyödynnetä ja tuotannon ympäristövaikutukset minimoidaan.

Renewable Energy

Tämä merkki takaa, että Neutralin tuotanto perustuu uusiutuvaan energiaan. Fossiilisten polttoaineiden sijaan Neutral-vaatemerkin tuotanto saa energiansa tuuli- ja aurinkovoimasta. Lisäksi, jos energiaa jää yli, se ohjataan paikallisiin sähköverkostoihin.

SA-8000

SA-8000 on kansainvälinen sertifiointistandardi, joka asettaa raamit sille, että työpaikalla noudatetaan, kehitetään ja ylläpidetään yhteiskunnallisesti hyväksyttäviä menettelytapoja. Sertifiointi edellyttää kunnollisia työoloja ja valvoo, että esimerkiksi lapsi- ja pakkotyövoimaa tai syrjintää ei käytetä. Se edellyttää, että työntekijöillä on oikeus muun muassa kohtuullisiin korvauksiin, työtuntimääriin, työterveyteen ja työturvallisuuteen, järjestäytymisvapauteen sekä työehtosopimusneuvotteluihin.

OEKO-TEX®

OEKO-TEXin STANDARD 100 on yksi maailman tunnetuimpia merkkejä, joka varmistaa, että tekstiilit on testattu haitallisten aineiden varalta ja ne ovat turvallisia ihmisen käytettäväksi. Oeko Tex 100 -tuotteessa ei saa olla haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.