Skip to content

Stanley Climber miesten toppaliivi

Laadukas, kierrätysmateriaalista valmistettu miesten toppaliivi. Vastuullinen Stanley kierrätyspolyesterista valmistettu liivi. Kuvassa on liivi värissä Deep Metal.

Pyydä tarjous painatuksella lisäämällä tuote tarjouspyyntölistalle.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kierrätysmateriaalista valmistettu miesten toppaliivi.

  • Vastuullinen Stanley toppaliivi
  • Miesten fitted-malli
  • Koot S-3XL
  • Materiaali 100% kierrätetty polyester, orgaaninen ja vastuullisesti valmistettu
  • 8 värivaihtoehtoa
  • Korkea kaulus, hihaton
Kuvassa miehellä on päällään liivi värissä Deep Metal. Pyydä tarjous painatuksella lisäämällä tuote tarjouspyyntölistalle.

Kokotaulukko

Koko Leveys (a) Pituus (b)
S 53,5 cm 65 cm
M 56 cm 68,5 cm
L 59,5 cm 70,5 cm
XL 63 cm 72,5 cm
2XL 66,5 cm 74,5 cm
3XL 70 cm 76,5 cm

Sertifikaatit

Global Recycled Standard

The Global Recycled Standard (GRS) on vapaaehtoinen tuotestandardi, joka seuraa ja varmistaa lopputuotteessa käytettyjen kierrätettyjen materiaalien sisällön. Standardi kattaa koko tuotantoketjun ja kiinnittää huomiota muun muassa sen jäljitettävyyteen, ympäristön huomiointiin, sosiaalisiin vaatimuksiin ja kemikaalisisältöihin. Tuotteen GRS-sertifiointi viestii sitoutumisesta materiaalien todenmukaisuuteen ja kierrättämiseen.

OEKO-TEX®

OEKO-TEXin STANDARD 100 on yksi maailman tunnetuimpia merkkejä, joka varmistaa, että tekstiilit on testattu haitallisten aineiden varalta ja ne ovat turvallisia ihmisen käytettäväksi. Oeko Tex 100 -tuotteessa ei saa olla haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

PETA – People for the Ethical Treatment of Animals

PETA valvoo eläinten oikeuksia. Vaatteessa PETA-sertifikaatti tarkoittaa sitä, että vaatteen ja sen raaka-aineiden valmistusta varten ei tehdä eläinkokeita tai käytetä mitään eläinperäistä. PETA on sertifioinut kaikki Stanleystellan vaatteet 100 % vegaanisiksi.

Fair Wear

Fair Wear Foundation keskittyy työolojen valvomiseen vaateteollisuuden koko tuotantoprosessissa. Yhdistyksen tavoite on muun muassa estää pakkotyön ja lapsityövoiman käyttö sekä taata turvalliset ja vakaat työolosuhteet, kohtuullinen palkka ja kohtuulliset työajat kaikille työntekijöille.