Skip to content

Stanley/Stella Creator 2.0 unisex t-paita

Laadukas, vastuullisesti valmistettu orgaaninen t-paita. Ikoninen Stanley/Stellan t-paitamalli, jonka sileään pintaan saa erinomaisen painojäljen. Kuvassa on t-paita värissä Cotton pink.

Pyydä tarjous painatuksella lisäämällä tuote tarjouspyyntölistaan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Vastuullisesti valmistettu orgaaninen t-paita.

  • Suosituin Stanley/Stella t-paita
  • Unisex Medium Fit -malli
  • Koot XXS-5XL
  • Materiaali 100% ekopuuvilla 180g/m2
  • 37 värivaihtoehtoa
  • Sileäpintainen, erinomainen painopohja
  • Soveltuu silkkipainoon ja DTG-painoon

Pyydä tarjous painatuksella lisäämällä tuote tarjouspyyntölistaan.

Kaupassamme on esillä valikoima Stanley/Stellan tuotteita. Tutustu Stanley/Stellan koko mallistoon, josta voit tilata haluamasi tuotteen painatuksella (kirjoita tuotteen nimi tarjouspyyntöön).

Kokotaulukko

Koko Leveys (a) Pituus (b)
XXS 45,5 cm 62 cm
XS 47,5 cm 65 cm
S 49,5 cm 69 cm
M 53,5 cm 73 cm
L 56,5 cm 75 cm
XL 59,5 cm 77 cm
2XL 63,5 cm 79 cm
3XL 67,5 cm 81 cm
4XL 72,5 cm 83 cm
5XL 77,5 cm 84 cm

Sertifikaatit

GOTS – Global Organic Textile Standard

GOTS on maailman tunnetuin tekstiilien käsittelyn standardi, joka kattaa niin tekstiilien käsittelyn, valmistuksen kuin kauppaamisen. GOTS-sertifikaatti takaa, että puuvilla kasvatetaan luonnonmukaisesti ilman GMO-siemeniä. Se takaa myös, että viljelijät ja muut työntekijät voivat työskennellä turvallisesti ilman haitallisia kemiallisia aineita missään tuotantoketjun vaiheessa. GOTS-merkityillä vaatteilla materiaalien alkuperä on jäljitettävissä.

OEKO-TEX®

OEKO-TEXin STANDARD 100 on yksi maailman tunnetuimpia merkkejä, joka varmistaa, että tekstiilit on testattu haitallisten aineiden varalta ja ne ovat turvallisia ihmisen käytettäväksi. Oeko Tex 100 -tuotteessa ei saa olla haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

PETA – People for the Ethical Treatment of Animals

PETA valvoo eläinten oikeuksia. Vaatteessa PETA-sertifikaatti tarkoittaa sitä, että vaatteen ja sen raaka-aineiden valmistusta varten ei tehdä eläinkokeita tai käytetä mitään eläinperäistä. PETA on sertifioinut kaikki Stanleystellan vaatteet 100 % vegaanisiksi.

Fair Wear

Fair Wear Foundation keskittyy työolojen valvomiseen vaateteollisuuden koko tuotantoprosessissa. Yhdistyksen tavoite on muun muassa estää pakkotyön ja lapsityövoiman käyttö sekä taata turvalliset ja vakaat työolosuhteet, kohtuullinen palkka ja kohtuulliset työajat kaikille työntekijöille.