Skip to content

Stanley/Stella Re-Tote Bag -kangaskassi

Laadukas, vastuullisesti valmistettu musta kangaskassi. Rajoitettu erä, joka on valmistettu Stanley/Stellan mustien t-paitojen tuotannossa ylijääneestä leikkuujätteestä. Kangaskassi värissä Black.

Pyydä tarjous painatuksella lisäämällä tuote tarjouspyyntölistaan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kierrätysmateriaalista valmistettu, vastuullinen Stanley/Stellan kangaskassi.

  • Rajoitettu erä: valmistettu Stanley/Stellan mustista t-paidoista jääneestä orgaanisesta kangasjätteestä
  • 80% kierrätetty puuvilla, 20% kierrätetty polyester
  • Yksi koko
  • Materiaali 100 % orgaaninen puuvilla
  • Kankaan vahvuus 300 g/m²
  • 1 värivaihtoehto (musta)
  • Kaksinkertainen yläreuna, joka on siisti ja kestävä
  • Pitkät vahvistetut olkahihnat ristiintikkauksella
  • Muotoileva sauma pohjalla luo kassiin volyymia

Pyydä tarjous painatuksella lisäämällä tuote tarjouspyyntölistaan.

Koko

Korkeus: 39 cm

Leveys: 37 cm

Hihnojen pituus: 65 cm

Sertifikaatit

Global Recycled Standard

The Global Recycled Standard (GRS) on vapaaehtoinen tuotestandardi, joka seuraa ja varmistaa lopputuotteessa käytettyjen kierrätettyjen materiaalien sisällön. Standardi kattaa koko tuotantoketjun ja kiinnittää huomiota muun muassa sen jäljitettävyyteen, ympäristön huomiointiin, sosiaalisiin vaatimuksiin ja kemikaalisisältöihin. Tuotteen GRS-sertifiointi viestii sitoutumisesta materiaalien todenmukaisuuteen ja kierrättämiseen.

OEKO-TEX®

OEKO-TEXin STANDARD 100 on yksi maailman tunnetuimpia merkkejä, joka varmistaa, että tekstiilit on testattu haitallisten aineiden varalta ja ne ovat turvallisia ihmisen käytettäväksi. Oeko Tex 100 -tuotteessa ei saa olla haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

PETA – People for the Ethical Treatment of Animals

PETA valvoo eläinten oikeuksia. Vaatteessa PETA-sertifikaatti tarkoittaa sitä, että vaatteen ja sen raaka-aineiden valmistusta varten ei tehdä eläinkokeita tai käytetä mitään eläinperäistä. PETA on sertifioinut kaikki Stanleystellan vaatteet 100 % vegaanisiksi.

Fair Wear

Fair Wear Foundation keskittyy työolojen valvomiseen vaateteollisuuden koko tuotantoprosessissa. Yhdistyksen tavoite on muun muassa estää pakkotyön ja lapsityövoiman käyttö sekä taata turvalliset ja vakaat työolosuhteet, kohtuullinen palkka ja kohtuulliset työajat kaikille työntekijöille.