Skip to content
T-paita paino KH-Print Oy

T-paita paino

Painomme suosittelemat t-paidat tarjoavat erinomaisen painettavuuden, kestävyyden ja vastuullisuuden yhdessä paketissa.

Laatua, nopeutta ja vastuullisuutta – valitse meidät, kun haluat painattaa paitoja, jotka edustavat arvojasi!

T-paidat painatuksella joissa laadukas materiaali tuntuu mukavalta, viimeistely on huippuluokkaa ja istuvuus on täydellinen, erinomainen pesunkestävyys – löydä suosikkisi valikoimastamme!

T-paita paino Wolt 3D black to black

T-paita paino – t-paita omalla painatuksella

Laadukas t-paita omalla laadukkaalla painatuksella on mainio mainostekstiili esimerkiksi yritykselle,seuralle, brändille tai bändille. Olemme tehneet erilaisten mainostekstiilien painattuksia jo 30 vuoden ajan ja Hartolassa tehtävä t-paita paino takaa erinomaisen lopputuloksen myös vaativampiinkin tilauksiin. Kokeneiden ihmisten ja huippuluokkaisen kaluston avulla toteutamme niin yksinkertaiset kuin vaativammatkin efektipainatukset. T-paitojen painatus onnistuu meiltä pienistä painosarjoista isompiin eriin kilpailukykyiseen hintaan. Teemme myös huppareiden, kangaskassien, collegejen, pipojen ja muiden mainostekstiilien painatukset. Kysy lisää tuotteista ja painosta tarjouspyyntösivulla.

T-paitapaino – monia erilaisia malleja

Korkealaatuinen t-paita paino osaavan ja vastuullisen kumppanin kanssa. Saatavilla kymmeniä erilaisia unisex-malleja sekä malleja miehille, naisille ja lapsille. Esimerkkejä t-paitojen malleista: Creator, Ringspun Premium, Valueweight, Continental Clothing Unisex ja Gildan Heavy Cotton. Kysy lisää malleista meiltä, autamme teitä mielellämme materiaalien ja painomenetelmien valinnassa.

Kari Haajanen
kari.haajanen@khprint.fi
GSM: 050 5174 092

Anne Haajanen
anne.haajanen@khprint.fi
GSM: 0500 716 382

T-paita paino Clash of Clans t-shirt
T-paitapaino - Karhu Pride ekologinen t-paitapainatus
Karhu Pride ekologinen t-paitapainatus, WBI-vesiliukoinen paitapainatus, kirkkaat ja puhtaat painovärit, pehmeä ja miellyttävän tuntuinen paitapainatus, hyvin hengittävä ei muovinen tuntuma.

Paita omalla printillä, logolla, tekstillä tai kuvalla

T-paitoihin voidaan painattaa logoja, tekstiä tai kuvaa mm. eteen, taakse, molemmille puolille tai hihoihin. T-paitojen painatuksen hintaan ei vaikuta painovärin määrä vaan painettavien elementtien koko. Teemme niin yksinkertaiset kuin erikoisefektejä vaativien t-paitojen painon tarpeenne mukaan. Tekemiämme referenssejä löydät galleriastamme ja tuotekuvastoihin sekä edustamiimme brändeihin voit tutustua täällä.

Tutustu tuotekuvastoihin: Stanley/Stella, Continental Clothing, Fruit of the Loom, Gildan, Clique, B&C Collection, Tee Jays, Neutral, Craft, Helly Hansen, Projob ja Russell

Monipuoliset painomenetelmät takaa sen, että saatte mitä tarvitsette – paita omalla printillä

T-paitojen painatus voidaan toteuttaa kaikilla painomenetelmillämme juuri teidän tarpeisiinne sopivasti. Katso videoita tuotannostamme, joissa esitettynä mm. t-paitojen painatus. Lue lisää painomenetelmistämme:

T-paita paino Hesburger, paita omalla printillä
Eppu Normaali - paita omalla printillä

T-paita painatus hinta – Aineisto-ohjeet ja toimitus

Painettujen t-paitojen toimitusaika on tyypillisesti yhdestä työpäivästä kahteen viikkoon. Toimitusaika riippuu tilattavan erän koosta sekä varastosaavatuudesta. T-paitojen painatuksen hinta muodostetaan tarjouspyynnön perusteella.

Muista mainita tarjouspyynnössä nämä asiat:

  • Kappalemäärä per painokuva
  • Painettavan paidan väri tai värit
  • Painatuksen / painatuksien sijainti (mahdollisuudet: eteen, taakse, vasen hiha, oikea hiha)
  • Painettava tuote (esim. hupparit, t-paidat, colleget, kangaskassit, sateenvarjot, jne…)
  • Haluttu toimitusaika
  • Pussitetaanko / niputetaanko t-paita
  • Tärkeää: Liitä tarjouspyyntöön esim. jpg-muodossa kuva, joka halutaan painaa. Tarvittava painovärien määrä tai käytettävä painomenetelmä arvioidaan kuvan perusteella. Matala tarkkuus riittää.

Tarkemmat aineisto-ohjeet tilauksille löydät täältä.

KH-Printin T-paita paino

T-paita painatukset meiltä on vaivatonta oli sitten kyseessä t-paita omalla tekstillä, logolla, kuvalla tai jokin muista painettavista mainostekstiileistämme niin painamme painokuvat vaatteisiin. Materiaalien, tuotteiden ja malien valinnassa autamme mielellämme. Teemme painotyön nopeasti ja vaivattomasti parhaalla mahdollisella painolaadulla ammattitaitoisen henkilöstömme voimin. Toimitamme tilaukset nopeasti ja vaatteet omalla painatuksella on perillä tyypillisesti 1 työpäivän – 2 viikon kuluessa. Ota yhteyttä niin autamme sinua kaikissa t-paita painoon ja muihin palveluihimme liittyvissä asioissa!

Angry Birds t-paita
Klamydia bussi t-paidan painatus

T-paita paino ja muiden tekstiilien painatus esimerkiksi organisaatiolle tai bändille on yksi perinteisimmistä tavoista saada slogan, tuote, palvelu tai logo ihmisten mieleen. Mainostekstiilejä on tehty eri muodoissa aina 1700-luvulta saakka ja se onkin edelleen yksi suosituimmista ja tehokkaimmista mainostavoista, jolla saadaan vaikutettua ihmisten mielikuviin. Asusteiden avulla voidaan viestiä monella tapaa ja siksi monet yritykset luottavat edelleen omiin painettuihin tekstiileihin, joilla saadaan. Vuosien varrella olemme tehneet painatuksia tapahtumille, yrityksille, urheiluseuroille ja monille muille toimijoille. Asiakatyytyväisyytemme on huippuluokkaa, joten jos t-paitojen painatus tai muiden vaatteiden painatus on teille ajankohtaista juuri nyt tai tulevaisuudessa niin ottakaa yhteys meihin.

Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö

Oli suunnitelmissanne sitten painettavat kangaskassit, hupparit, t-paidat, colleget, pipot tai muut painettavat tekstiilit niin vastaamme mielellämme kysymyksiinne. Vastaamme yhteydenottoihin ja tarjouspyyntöihin nopeasti.

KH-Print on kotimainen painotalo Hartolassa ja toteutamme painatukset vastuullisesti.

Kari Haajanen
kari.haajanen@khprint.fi
GSM: 050 5174 092

Anne Haajanen
anne.haajanen@khprint.fi
GSM: 0500 716 382

KH Print logo

Tee tarjouspyyntö helposti

Kysy tarvittaessa lisätietoja. Avustamme mielellämme tarjouspyyntöihin liittyvissä seikoissa.